• Alltid 30 dagars öppet köp
  • Du kan handla på faktura
  • Unika produkter, kända från TV
 

Product was successfully added to your shopping cart.

Betalning och Säkerhet

Sjoppi erbjuder följande enkla och trygga betalningssätt:

 

Bankkort och kreditkort

Vi accepterar Visa, Eurocard och Mastercard, samt samtliga bankkort. Det tillkommer inga extra kortavgifter vid betalning med kort.

 

Direktbetalningar

Du kan också välja att betala via Direktbetalningar. Betalningen genomförs i anslutning till köpet, som sker direkt från din internetbank. För tillfället har vi stöd för SEB, Handelsbanken och Nordea. 

 

Collectors fakturalösning

Vi erbjuder faktura och delbetalning. När du väljer faktura som betalsätt får du hem dina varor innan du betalar. Du kan sedan välja att betala hela beloppet med en gång eller dela upp betalningen i mindre delar. Fakturan förfaller efter 30 dagar. En aviavgift på 29 kronor tillkommer. Fakturan sänds via e-post.

Du kan endast beställa till din folkbokföringsadress när du väljer faktura eller delbetalning och du måste vara minst 18 år gammal vid beställningstillfället. När du fått fakturan kan du välja att delbetala upp till 36 månader genom att betala in det lägsta belopp som är angivet på fakturan. Vid delbetalning tillkommer en ränta på 19,2 procent per år.

En mindre kreditprövning görs som i vissa fall vilket innebär kreditupplysning. Vid försenad eller utebliven betalning debiteras en förseningsavgift samt dröjsmålsränta.

För att se fullständiga villkor för Collectors faktura se länkarna nedan:

Allmänna villkor för faktura och kontokredit

Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation

 

Återbetalning

Kunden ansvarar för att produkten vid retur har förpackats ordentligt och att varan kommer tillbaka i gott skick.

Kunden har rätt att häva köpet utan kostnad om Sjoppi inte kan leverera varan inom avtalad tid. Kunden kan också kräva att köpet blir ersatt med en annan vara.

Kunden har rätt till full återbetalning av hela ordersumman inklusive frakt inom 14 dagar, om han/hon häver köpet. Det gäller från den dag kunden har klagat och ansökt om returen.

Vid retur återbetalas summan och eventuella fraktkostnader inom 14 dagar från det att vi har mottagit ansökan om returen. Observera att du måste betala 99 kronor för returportot om du bara har ångrat köpet. Har du betalat med bankkort/betalkort så återför vi pengarna till ditt konto. Om du inte har betalat så kommer vi att skicka en faktura på frakten för returen.

Du som har betalt din faktura men ändå ångrat ditt köp har ett tillgodohavande hos Collector. För återbetalning av tillgodot behöver vi kontaktuppgifter och kontouppgifter från dig, vi lagrar inte dessa uppgifter i samband med din betalning. Maila dina uppgifter till contactcenter@collector.se eller ring till 031 - 7502773. Du kan även besöka oss på http://commerce.collector.se.

 

Paypal

Vi erbjuder betalning via PayPal som är ett tryggt sätt att betala på nätet. Med PayPal kan man betala och föra över pengar utan att behöva avslöja sina betalningsuppgifter. Du betalar ingen avgift när du sätter upp ett PayPal-konto. När du väljer PayPal som betalningsmetod, skickas du till Paypal-sidan där du lämnar ditt mail och lösenord för att logga in på ditt konto. 

Just nu erbjuder PayPal ersättning för dina returkostnader upp till 250 kr per gång! Om du ångrar ditt köp och skickar tillbaka varan, får du dina returkostnader ersatta. Erbjudandet gäller till och med den 31 december 2015. Du fyller i ett formulär som du skickar in till PayPal ihop med ett kvitto på att du har betalat returkostnaden. Du måste dock komma ihåg att aktivera tjänsten innan du genomför köpet. Lär mer i köpvillkoren och sekretesspolicyn här. Tjänsten Ersättning för returkostnader erbjuds av PayPal Pte Ltd i samarbete med Telus International Europe, som hanterar tjänsten. Har du mer frågor kontakta PayPal här

 

Sekretess

När du gör en beställning för Sjoppi måste du ange namn, adress, e-postadress och telefonnummer. Skall du handla mot faktura så får du även ange ditt personnummer för att vi skall göra en enkel kreditbedömning och även kontrollera din adress. Väljer du att handla med kort så använder vi oss av säker kortbetalning dvs 3D-Secure för att skydda dig. Vi använder den här informationen för att leverera din beställning till dig. All information Sjoppi får för syfte att hantera din beställning kommer att behandlas konfidentiellt och i enlighet med personuppgiftslagen, PUL. Av hänsyn till garantier, bokföring och för att kunna följa historik så måste vi spara informationen i 5 år. Informationen kommer inte att säljas, överföras eller på annat sätt lämnas ut till tredje part .

Sjoppi sparar aldrig några uppgifter gällande ditt kort. All information skickas krypterad via säkrade servrar direkt till Pensio och är SSL-krypterade. Pensio uppfyller kraven för PCI DSS och är den part som har tillgång till information om ditt betalkort och kortnummer. Övrig information, så som adress, telefonnummer och e-mail är inte krypterat men lagras på säkrade servrar.

Som registrerad kund hos Sjoppi har du alltid rätt att invända mot registreringen. Du har också rätt att ta del av de uppgifter som registreras om dig. Du är garanterad dessa rättigheter av personuppgiftslagen, och om du har frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss på Sjoppi.

 

Collector delbetalning

I samarbete med Collector Credit AB erbjuder vi delbetalning via faktura. När du väljer detta betalsätt får du hem dina varor innan du betalar. Alla dina köp under samma månad samlas på en faktura som efterföljande månad skickas per post till din folkbokföringsadress. Betalningen kan sedan delas upp på 36 månader. En aviavgift på 29 kronor tillkommer. Du kan endast beställa till din folkbokföringsadress när du väljer delbetalning och du måste vara minst 18 år gammal vid beställningstillfället.

När du fått fakturan betalar du som minst det lägsta belopp som står angivet på fakturan. Ränta på 19,2 procent per år tillkommer. Delbetalningsbeloppet är alltid 1/36 av totalbeloppet plus ränta och avgifter, dock alltid lägst 50 kr. Önskar du lösa din skuld kan du alltid betala det totala beloppet som anges på fakturan.

En mindre kreditprövning görs som i vissa fall innebär kreditupplysning. Vid försenad eller utebliven betalning debiteras en förseningsavgift samt dröjsmålsränta.

För att se fullständiga villkor för Collectors delbetalning via faktura se länkarna nedan:

Allmänna villkor för kontokredit

Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation