• Alltid 30 dagars öppet köp
  • Du kan handla på faktura
  • Unika produkter, kända från TV
 

Product was successfully added to your shopping cart.

Eagle Eyes PanoVu TV-set

Med Eagle Eyes kommer du se klarare, skarpare och längre än någonsin!

Eagle Eyes har Trilenium® glasteknologi som ger trippelpolariserade glas som skyddar till 99,9 % mot UVA- och UVB-strålning samt blått ljus. När du bär Eagle Eyes blir allt tydligare och skarpare. Glasen stänger ute bländande ljus och tillåter dig se mer detaljer. Teknologin härstammar från NASA:s Space Foundation och Eagle Eyes är de enda certifierade solglasögonen för ögonskydd som skyddar mot UV-strålning och blått ljus.

Du kan använda Eagle Eyes vid extremsporter eller vid total avkoppling. De har burits av astronauter, presidenter och yrkesverksamma personer som förlitar sig i sitt arbete på deras unika funktion. Eagle Eyes har dessutom tagit fram en banbrytande produkt som du kan använda i skymningen när du kör, i grått väder när det regnar eller tidigt på morgonen när du behöver sätta dig framför datorn. De heter Stimulight och eliminerar de strålar som reducerar synförmågan och lyfter fram ljuset när det är för mörkt för vanliga solglasögon.

I kitet får du två par solglasögon, ett rengöringskit samt en kikare (5x30). Allt detta för endast 999 kr! Perfekta för både män och kvinnor.

999,00 kr

Delbetalning från 75,00 kr/månadPart pay help

Eagle Eyes PanoVu TV-set

Eagle Eyes PanoVu TV-set

999,00 kr

Beskrivning

Eagle Eyes är de enda solglasögonen som är certifierade av US Space Foundation för UV-skydd och eliminering av blått ljus och har vunnit utmärkelsen Hall of Fame. När USA startade rymdprogrammet, insåg forskare på NASA att de var tvungna att hitta ett sätt att skydda sina astronauter ute i rymden från strålning under sitt arbete. De vände sig till en av de bästa inspirationskällorna – nämligen Moder Natur. De fann att rovfåglar hade speciella oljedroppar i ögonen som faktiskt filtrerar bort skadlig ultraviolett strålning och blått-ljus. Med detta i åtanke, satte de igång med att producera samma typ av skydd för människan, vilket resulterade i den exklusiva polariserade Trilenium® glasteknologi.

Trilenium-glaset består av tre skick och börjar med en inre lins med en anti-rep beläggning som skyddar dina glasögon. Sedan kommer den certiferade Trilenium® trippelfilterade polariseringteknologin som effektfullt dämpar bländande ljus och eliminerar 99,9% UVA- och UVB-strålning plus det skadliga blå ljuset.  På slutet kommer den yttre anti-rep linsen som ger ännu mer skydd till dina Eagle Eyes® glasögon!

Denna fantastiska glasteknologi är grunden för Eagle Eyes senaste högpresterande polariserade solglasögon som har en snygg panorama design på glaset för att ge dig en maximal täckning för ögonen. Rostfria gångjärn med perfekt passform. Mjuka gelésadlar för ren bekvämlighet och halkfria skalmar. Plus den vackraste utsikten över världen du kan få!


Egenskaper:

* 99,9% UVA- och UVB-skydd

* Isolering mot blått ljus

* Blockering av bländande ljus

* Trippel polarisering

* Mer klarhet och kontrast än någonsin

* Optimal ögonskydd

* Förstärker synen

* Vetenskapligt bevisat

* Certifierade och utvecklade av NASA’s optiska teknologi

* Inskrivna i NASA’s ”Technology Hall of Fame”

 

Stimulight

Stimulight solglasögon är perfekta för svaga ljusförhållande och för trötta ögon. Använd de när du kör i dimma, regn eller disiga förhållanden. Du kan även använda dem när du jobbar vid datorn eller ser på TV. Stimlight ljusförstärkande kapacitet tillåter ett förstärkt seende vid svagt ljus och minskar ansträngda ögon och trötthet.

Maximera din syn när du behöver den som mest, t.ex. när du är ute och kör en dyster vinterkväll eller när du behöver sitta långa timmar framför en skärm. Stimulight minskar belastningen i dina ögon och förbättrar din syn i miljöer med svagt ljus. De är ultralätta med en metallram av rostfritt stål och väger mindre än 20 gram. De har också halkfria gelésadlar och halkfria skalmar för ren bekvämlighet för hela dagen eller natten. 

 

Egenskaper:

* Mikroberikad StimuLight® bärnstenslins

* 99,9% UVA- och UVB-skydd

* Isolering mot blått ljus

* Anti-bländande beläggning

* Lugnar och minskar belastningen i dina ögon

* Ljusförstärkande kapacitet

Mer info

Vivitar® Kikare

I paketet får du en kikare som är 5 gånger mer kraftfull än det mänskliga ögat. Den här prisvärda kikaren av hög kvalité understryker avancerad optik, den är praktiskt och har användarvänliga funktioner med en tilltalande design. Den är optimal för utomhusaktiviteter; när du studerar fåglar, tittar på en match, är på en konsert eller andra bravader.


Teknisk data:

Prismatyp: Porroprisma

Objektivdiameter: 30mm

Förstoring: 5x

Bildvinkel: 6,5˚

Synfält på 1000 m: 207 m

Utgångspupill: 1,3 mm

Närgräns: 2 m

Storlek: 112 x 111 x 41 mm


Egenskaper:

5x förstoring

Pålitlig justeringsspak

Individuell diopterjustering för klarare bild

 

Rengöringskit

Det är viktigt att rengöra sina glasögon regelbundet. Vi rekommenderar att du alltid använder putsduken i microfiber som följer med dina solglasögon. Ibland kan dock fett och andra partiklar vara svårt att få bort. I rengöringskittet ingår ett bra putsmedel som också gör dina solglasögon mindre känsliga för imma. Ibland så lossar skruvarna till skalmarna och då är det bra att använda den medföljande miniskruvmejseln. Allting är förpackat i ett praktiskt plastfodral som är litet och smidigt som du alltid kan ha med dig.


Mått på fodralet:

Bredd = 30 mm
Höjd = 115 mm
Djup = 20 mm

Inkluderat Innehåll

1 x Eagle Eyes solglasögon

1 x Stimulight solglasögon

1 x Vivitar Kikare (5x30) (väska, rem, putsduk)

1 x Rengöringskit (putsduk, putsmedel, miniskruvmejsel)

1 x Påse

1 x Fodral med blixtlås