Product was successfully added to your shopping cart.

InStyler 32mm Classic Silver V2 Tourmaline

InStyler är mycket mer än en vanlig platt- eller locktång. InStyler är ett helt nytt koncept för hårstyling! InStyler’s hemlighet ligger i dess roterande och polerande värmecylinder som fungerar i kombination med fyra rader noggrant utplacerade borstar. Värmeskyddet, som lätt trycks på plats på din InStyler, skyddar huden effektivt från värmen. Det fantastiska resultatet beror på att den varsamma värmen i kombination med rotationen hos värmecylindern. Det behövs inte någon extrem värme för att göra håret glansigare och fullt av studs, volym och vitalitet! I beskrivningen nedan kan du läsa om InStyler’s funktioner och under Mer Info hittar du en anvädningsguide.

Beställer du i dag får du en extra InStyler för halva priset! Erbjudandet poppar upp efter att du har klickat på köp-knappen. 

799,00 kr

Delbetalning från 66,00 kr/månadPart pay help

DeliveryLeveranstid 3-5 Dagar

InStyler 32mm Classic Silver V2 Tourmaline

InStyler 32mm Classic Silver V2 Tourmaline

799,00 kr

Beskrivning

InStylers's fördelar 

När du för InStyler genom håret sorterar och skiljer den första borstraden försiktigt hårslingorna åt. Därefter glider den roterande värmecylindern försiktigt över håret och polerar, plattar, rätar ut och stylar varje slinga. Slutligen fulländar den andra borstraden resultatet genom att göra håret glansigt, silkeslent och läckert.

På grund av InStylers patenterade design kläms och bränns inte håret av den intensiva hettan som hos vanliga stylingverktyg. Faktum är att InStyler använder mindre värme än traditionella värmeverktyg – och trots det lyckas InStyler åstadkomma bättre resultat.

InStyler gör mycket mer än du någonsin kan vänta dig av en vanlig stylingprodukt. Du kan lyfta och få volym hela vägen upp från rötterna eller få en sensuellt böljande våg på bara några sekunder. Du kan till och med platta till och räta ut det allra tjockaste och grövsta hår, och fortfarande uppnå fyllighet och styling utan det spikraka "tillplattade" utseendet som ofta blir resultatet vid användning av vanliga stylingprodukter.

Kom ihåg: använd alltid värmeskyddet. Den oskyddade värmecylindern och borstarna är heta vid användning. Ta varken bort eller sätt dit skyddet innan InStyler svalnat helt och hållet.

 

InStyler’s funktioner 

 • Uppvärmd roterande cylinder – plattar, lockar och polerar hår
 • Cylinder – kommer närmare hårbotten, fastare lockar och mer volym
 • 210º C keramisk värme – professionella resultat
 • Varierande värmeinställningar – för fint och tunt, normalt eller för grovt och tjockt hår
 • LED Display – enkelt att ställa in din önskade värme
 • Böjd keramisk rörlig platta – mjukar upp håret utan att platta till och minimerar värmen för att minska frizz och skador
 • Första borstraden – separerar och fördelar håret
 • Andra borstraden – polerar håret och skapar volym och glans

Vikt: 0,8 kg.

InStyler egenskaper:

InStyler – Den roterande stylern
Värmeresistent Travel Bag
Stylingkam
Termalskydd

 

När du för den roterande InStylern genom håret sorterar och skiljer den första borstraden försiktigt hårslingorna åt. Därefter glider den roterande värmecylindern mjukt över håret och polerar, rätar ut och stylar smidigt varje hårslinga. Till sist fulländar den andra borstraden stylingen och ger dig glänsande, silkeslent hår.

InStyler klarar otroligt mycket mer än någon annan styler  på marknaden. Du kan skapa lyft och volym, sexiga vågor, personlig stil och fantastiska, långlivade lockar oavsett hårtyp – till och med den allra tjockaste hårmanen kan rätas ut, utan behov av extrem värme.

Ta reda på mer om de olika sköna hårstilarna du kan åstadkomma med hjälp av InStyler – och varför inte titta på våra hårstylingtips? 

Original 32 mm InStyler
*
 Plattar och lockar 
* Skapar otrolig volym och glans
* Plattar med stadga

Beställ din InStyler nu och börja styla ditt hår precis som du själv vill ha det!

 

Mer info

Stylingstips

 

Hårstyling har nu blivit mycket enklare

Ibland vill du ge ditt hår en ny look – oavsett om det gäller en ny stil för en utekväll eller en klassisk stil till vardags. Med vanliga stylingverktyg finns det alltid begränsningar på hur många stilar du kan åstadkomma. Med InStyler kan du lägga till volym, forma håret inåt, forma håret utåt eller skaffa dig den senaste kändisstilen.

Ta en titt på vår snabbguide här nedan för att ta reda på hur du använder InStyler och kolla sedan in våra trendiga tips för skön hårstyling. Med InStyler är det lätt att skaffa dig exakt just den stil du vill ha!

Snabbguide

  1. Anslut din InStyler till ett elektriskt uttag och tryck på strömknappen.
  2. Tryck en gång för högsta värme (210 °C, för tjockt, grovt hår – tre streck lyser).
  3. Tryck en andra gång för medelvärme (157 °C, för normal hårkvalitet – två streck lyser).
  4. Tryck en tredje gång för lägsta värme (140 °C, för tunt, fint hår – ett streck lyser).
  5. Tryck en fjärde gång för att stänga av enheten (inga streck lyser).
  6. LED-strecken blinkar medan din InStyler värms upp. Då rätt temperatur uppnåtts lyser LED-strecken med ett fast sken.
  • Ta lite mera tid på dig om du är van vid en plattång. Om håret är tjockt delar du det i 5 cm breda slingor, om det är tunt eller fint i 7,5 cm breda slingor. Håret bör vara helt fritt från hårvårdsprodukter; men fint eller tunt hår kan må bra av en skyddande produkt, om det är mycket krusigt.
  • Håret bör helst vara rent innan du stylar det. Skölj noga ut alla hårvårdsprodukter om du vill få bästa möjliga resultat. Föna eller handdukstorka håret (se instruktionerna för ”Fuktigt till torrt”).
  • KAMMA ALLTID och dela upp håret innan du använder din InStyler.
  • Dela och fäst upp de övre hårlagren. Slingorna bör vara 5–7,5 cm breda och aldrig bredare än cylindern. Se alltid till att din InStyler blivit helt uppvärmd till rätt temperatur. Börja med de nedre hårlagren och fortsätt framåt från baksidan av huvudet, och gå sedan vidare till de övre lagren.
  • Upprepa proceduren över hela håret så många gånger som behövs för att skapa önskad stil. Behandla dock inte samma hårslinga alltför många gånger eller för länge. Flytta hela tiden din InStyler genom håret medan du stylar.
  • När du är klar trycker du på strömknappen tills enheten stängs av. Låt din InStyler svalna innan du lägger undan den.

Mer info